Verzendbeleid

Verzendingen en leveringen
Wij verzenden naar België en Nederland. Wij verzenden enkel naar privé- of werkadressen.  De verzendtijd is tussen 1 werkdag en 3 werkdagen tot 5 werkdagen voor producten met langere levertijd. Door het aanvaarden van het pakket, ga je ermee akkoord dat de bestelling in goede staat is aangekomen. Indien het pakket beschadigd lijkt te zijn, moet je het pakket weigeren en laten terugsturen. Je neemt in dit geval het beste gelijk contact met ons op via e-mail. Wij zoeken dan zo snel mogelijk een oplossing hiervoor. Curvy Catwalk is niet verantwoordelijkheid voor aangenomen pakketten die beschadigd zijn door de vervoersdienst.


Verzending naar België
Bij bestellingen onder de €85,- worden er verzendkosten aangerekend. Bij een bestelling vanaf €85- zijn de verzendkosten gratis. Je kan kiezen voor levering aan huis (+€5,40) of een afhaalpunt van Bpost (+€4,40).

 
Verzending naar Nederland
Bij bestellingen onder de €85,- worden er verzendkosten aangerekend. Bij een bestelling vanaf €85,- zijn de verzendkosten gratis. Je kan kiezen voor levering aan huis (+7,95) of een afhaalpunt van DPD (+5,95).


Bestelling ophalen in 8400 Oostende
Je kan er ook voor kiezen je bestelling op afspraak op te halen in 8400 Oostende, op het adres: Frère-Orbanstraat 66.
Je kan kiezen voor de optie betaling bij ophalen. Ter plaatse kan je cash of via bancontact betalen.

 

Vragen
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit verzendbeleid? Neem dan zeker nog contact met ons op via info@curvycatwalk.be.


Vlotte levering

Artikelen worden binnen 2 à 5 werkdagen bezorgd.

Niet goed, geld terug

Binnen 14 dagen retourneren. Zie ons retourbeleid.

+32 483 90 05 71

Bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen.