Retourbeleid

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na leveringsdatum. Na de termijn van 14 dagen is Curvy Catwalk niet meer verplicht om een terugbetaling uit te voeren.
Retourneren is steeds op eigen kosten. Indien u opnieuw iets besteld binnen 30 dagen, rekenen wij ook onder de €85 geen verzendkosten op de nieuwe bestelling.

U kunt uw items retour sturen naar het volgende adres:

Curvy Catwalk

Frère-Orbanstraat 66

8400 Oostende

Uw retour afgeven in onze mini-store in Oostende is altijd gratis.


Gelieve bij retour op het volgende te letten:


  • De items moeten in originele staat teruggestuurd worden (met label, ongewassen, ongedragen en onbeschadigd).
  • Retourzendingen zijn voor de klant. Bij plaatsing van een nieuwe bestelling binnen de maand naar hetzelfde adres, betaalt u geen verzendkosten, ongeacht de prijs van uw nieuwe bestelling.
  • Wij aanvaarden geen schoenen met hun bijbehorende schoenendoos als retourdoos, gelieve dit dus ook NIET te doen a.u.b. Graag de schoenendoos in verpakking terugsturen.
  • Accessoires (Oorbellen, kettingen, haaraccessoires, panty’s, …), ondergoed en voedselwaren worden omwille van hygiënische redenen niet geretourneerd.

Wij verwachten van u dat u tijdens de 14 dagen bedenktijd zorgvuldig omgaat met uw bestelde artikel en eventuele verpakking. Wij verwachten eveneens dat u zich houdt aan alle voorwaarden die hierboven opgenoemd worden. Als aan alle volwaarden voldaan zijn, zal er binnen de 14 dagen na retour ontvangst het bedrag teruggestort worden. Als het geruilde artikel niet voldoet aan de voorwaarden, mogen wij uw artikel weigeren!


Vlotte levering

Artikelen worden binnen 2 à 5 werkdagen bezorgd.

Niet goed, geld terug

Binnen 14 dagen retourneren. Zie ons retourbeleid.

+32 483 90 05 71

Bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen.