Over Curvy Catwalk

Beste bezoeker,

Als vrouw die van het bourgondisch leven houdt, heb ik al wat rondingen en pondjes verzameld. Tel daar een huishouden met 3 kinderen bij en lekkere recepten uit de Congolese en Belgische keuken en je komt uit bij mij. Ik ben nooit een maatje 36 geweest en ben door de jaren heen wat kledingmaten bijgekomen. Hierdoor vond ik het aanbod in doorsnee winkels niet altijd uitgebreid genoeg. Plus size kleding kan namelijk snel “oubollig” lijken. Wat een vreselijk fout woord eigenlijk, "plus size". 


Modieuze kleding waar je je goed in voelt, ongeacht je maat. Dat was mijn uitgangspunt bij het beginnen van mijn shop. Er heerste veel taboe in een maatje meer te zijn, zeker in de modewereld. Gelukkig zie je veel veranderen. Curvy modellen zoals Ashley Graham, Paloma Elsesser en Tess Holiday veroveren de industrie en zijn aan top. Curvy doet ertoe! Curvy is ook sexy! Curvy kleding is ook mooi!


Curvy Catwalk moet voor jou een aangename ervaring zijn. Ik leg je graag in de watten. Ik kies dan ook met passie kwaliteitsvolle kleding en accessoires uit. Elegante plus size mode waar jij je goed, mooi, vrouwelijk en zelfverzekerd in voelt. De catwalk voor curvy dames ligt al klaar. Omhels je rondingen en stap op die catwalk!


Neem zeker ook een kijkje in het aanbod van accessoires en sieraden, de kers op jouw outfit-taart ; ).


Aarzel niet om bij vragen en twijfels mij te contacteren via mijn contactpagina. Ik beantwoord graag al je vragen.


Liefs,


Gloria.

Vlotte levering

Artikelen worden binnen 2 à 5 werkdagen bezorgd.

Niet goed, geld terug

Binnen 14 dagen retourneren. Zie ons retourbeleid.

+32 483 90 05 71

Bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen.